Qui Som?

El nostre barri mereix la nostra estima i com a associació de veïns i veïnes que som, treballem durant tot l’any per millorar-lo en tot allò que ens sigui possible. Els que formem part de l’associació no som gaires, però treballem molt per intentar arribar a tothom.

 L’associació està formada per petites comissions internes i cada una d’elles s’ocupa de temes més concrets, com poden ser les festes del barri, la biblioteca del Montseny, recuperació de l’horta de la Sínia, els Joves del Remei, actualització web i xarxes socials, tallers variats, entre d’altres.

 Estem sempre amb contacte amb l’ajuntament, ja sigui per dur a terme projectes que ells proposen o que proposem nosaltres, també pel manteniment de barri ja que vetllem de que ens arreglin els desperfectes que detectem pels nostres carrers, i també per a qualsevol tema que pugui preocupar a tot el veïnat.

 També estem en contacte amb la resta d’associacions de Vic i sobretot tenim un contacte més estret amb la resta d’associacions que formen part de Vic Sud, així quan hem de vetllar pels nostres barris de la zona sud de la ciutat, ho fem conjuntament.

 També volem fer esment als nostres comerços, ja que n’estem molt contents amb la seva participació ja sigui durant les festes del barri, com venent loteria per Nadal, fent difusió de diferents actes del barri…, sempre hi són molt presents.

 Intentem arribar a tothom quan hi ha alguna activitat important mitjançant cartells, correus, xarxes socials i el boca-orella. No sempre ens és possible, per això estem treballant sempre per tenir la web actualitzada i també la nostra base de dades (et pots apuntar per a rebre informació a associacioremei@gmail.com).
 
 Volem ser una associació propera, oberta i amb moltes ganes de seguir treballant pel barri, per tant, qualsevol suggeriment és benvingut. 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com